Tarif:
160°C derece fırında croissantları 30 dk. kadar pişirin. Pişirdikten sonra soğumasını bekleyin. 2 yumurtayı süt ile birlikte çırpın ve tavada yavaş yavaş pişirerek scrambed yumurta haline getirin son olarak chives ile süsleyin. Croissantları ortadan kesin. Tabanın üstüne hindi fümeleri yerleştirin, ardından Kars gravyeri ve son olarak yumurtayı koyup üstünü tavan kısmı ile kapatın.160°C derece fırında croissantları 30 dk. kadar pişirin.
Pişirdikten sonra soğumasını bekleyin. 2 yumurtayı süt ile birlikte çırpın ve tavada yavaş yavaş pişirerek scrambed yumurta haline getirin son olarak chives ile süsleyin. Croissantları ortadan kesin. Tabanın üstüne hindi fümeleri yerleştirin, ardından Kars gravyeri ve son olarak yumurtayı koyup üstünü tavan kısmı ile kapatın.