HİNDİ FÜME CROİSSANT



hindi füme croissant

Malzemeler

3 adet Hindi Füme
2 adet Yumurta
10 ml Süt
1 çay kaşığı Le Guérandais Sofrada Öğütme Deniz Tuzu
4 dilim Kars gravyer
2 adet Chives
1 adet Delifrance Tam Tahıllı Croissant

Tarif:

160°C derece fırında croissantları 30 dk. kadar pişirin. Pişirdikten sonra soğumasını bekleyin. 2 yumurtayı süt ile birlikte çırpın ve tavada yavaş yavaş pişirerek scrambed yumurta haline getirin son olarak chives ile süsleyin. Croissantları ortadan kesin. Tabanın üstüne hindi fümeleri yerleştirin, ardından Kars gravyeri ve son olarak yumurtayı koyup üstünü tavan kısmı ile kapatın.160°C derece fırında croissantları 30 dk. kadar pişirin.

Pişirdikten sonra soğumasını bekleyin. 2 yumurtayı süt ile birlikte çırpın ve tavada yavaş yavaş pişirerek scrambed yumurta haline getirin son olarak chives ile süsleyin. Croissantları ortadan kesin. Tabanın üstüne hindi fümeleri yerleştirin, ardından Kars gravyeri ve son olarak yumurtayı koyup üstünü tavan kısmı ile kapatın.





Web sitesi trafiğini analiz etmek ve deneyiminizi iyileştirmek için bu sitede 'çerez' kullaniyoruz.