Tarif:
Bon chon barbekü sosu için sıvıları karıştırın, ardından katı maddeleri ekleyin. Sos kaynadıktan sonra ocağın altını kısıp 10 dk. kısık ateşte pişirin. Ardından biraz su ile açtığınız mısır nişastasını ekleyin. Sos kalınlaşana kadar pişirin.
Tempura karışımını karıştırın. Tavuk kanatlarını kaplama karışımına bulayın ve dinlenip fazla karışımı salmaları için bir fırın tepsisine ya da tabağa çıkarın. 180°C yağda de bir dk. Kızartın, ardından çıkarın soğumasını bekleyin ve tekrar 3-4 dk. daha pişirin.
Pişirdiğiniz tavukları bir kaba alın önceden hazırladığınız sosu tavukların her yerine gelecek şekilde yayın ve servis edin.
Servis önerisi olarak tavukların üstüne susam parçaları ya da ince kesilmiş taze soğan sapı kullanabilirsiniz.