KOZA GIDANIN YENİ MARKASI DEMARLE, DÜNYACA ÜNLÜ ŞEF FREDERIC BOURSE TARAFINDAN TANITILDI.
Koza Gıda Mutfağı önemli bir Fransız pasta şefini ağırladı. Şef Bourse dünyanın en prestijli otellerinden Savoy Londrada, Fransanın dünyaca ünlü Fauchon ve Pierre Herme pastanelerinde, dünyanın en önemli pastacılık eğitim kurumlarından biri olan Ecole Lenotre Pariste ve Michelin yıldızlı işletmelerde şeflik yapmıştır. Hali hazırda Fransız devlet başkanı tarafından sadece mesleğinde en üst seviyeye gelmiş şeflere verilen M.O.F. unvanlarının sahibi ve önemli pastacılık yarışmalarının jüri üyesidir. Kendisinin de çeşitli uluslararası yarışmalarda birincilik ödülleri vardır. Şu an kendisine ait L atelier del Gusto isimli pastacılık ve çikolata okulunun yöneticiliğini yapmaktadır.