Sayı:
19
Tarih:
19/6/2012
Et Yemekleri Uygulaması
Koza Gıda ,Et yemekleri Aktivitesi ile Damaklarda Unutulmaz Lezzetlere İmzasını attı. Yiyecek içecek sektörüne ithal ürünlerimizle hareket getirip dünya mutfaklarından en güzel örneklere ev sahipliği yapan Koza Gıda ,Koza Mutfak’ta periyodik olarak organize ettiği tadım etkinliklerinden birisini daha gerçekleştirdi. 15,17,18-22,24,25 Mayıs tarihlerinde Koza Gıda’nın özenle seçtiği,dünyada 70’i aşkın ülkeden ithal edilerek
Türk tüketicilerin damak tadına sunulan ürünlerle Koza Gıda kurumsal Şefi Zafer Ersay tarafından Ördek But Confit ve Köri Sos ,Ballı Sarımsaklı Sosla Marine Edilmiş Piliç Şiş,Mantar ve Teriyaki Soslu Bonfile başta olmak üzere uygulamalı olarak yapılan yemekler misafirlerin beğenisine sunularak,malzemelerin et yemeklerine nasıl uygulanabileceğine dair küçük mutfak sırları Türk şeflere yansıtıldı. Profesyonellerle sık sık bir araya gelerek de değişik başlıklarda farklı konu ve ürünleri mercek altına almayı amaçlayan Koza Mutfak bir arada fikirlerin paylaşılması açısından şeflere fayda sağlarken yapılan tadımlar da büyük beğeni topladı.