Sayı:
23
Tarih:
22/10/2012
Suşi ve Japon Yemekleri Uygulaması
Koza Gıda uygulama mutfağı Şef Shunichi Horikoshi ile sonbahar sezonunun açılışını yaptı. İstanbullu Japon mutfağı severlerin yakından tanıdığı,Japonya’nın ünlü restoranlarında şeflik yaptıktan sonra 1993 yılında Türkiye’ye gelip,Swissotel Miyako restoranı başta olmak zere , Mori,Yukata gibi önemli Japon restoranlarında şeflik ve yöneticilik yapan şef Horikoshi ,2003’ten bu yana kendi restoranı Itsumi’nin şefliğini ve yöneticiliğini yapıyor. 10-11-12 Eylül tarihlerinde Koza Uygulama mutfağında ünlü şef tarafından,Suşi başta olmak üzere Japon mutfağından yemeklerin yapılışının hem uygulamalı olarak gösterildiği hem de anlatıldığı uygulamada katılımcılara yapılan yemeklerin tadımı yaptırıldı.Yoğun katılımın olduğu uygulamadan konuklar beğeniyle ayrıldılar.